Loading ...
close

رئومتر لاستیک

logo
رئومتر لاستیک

 

 

 دستگاه رئومتر كامپيوتري MDR ساخت کمپانیGotech  تایوان مدل GT-M3000

 

کاربرد: 

این دستگاه برای تعیین مشخصه های فرایند پخت آمیزه های لاستیکی بکار برده می شود.

 

عملکرد دستگاه: 

نمونه لاستیکی مورد نظر در بین دو صفحه گرد دستگاه قرار می گیرد. حرارت همراه با گشتاور چرخشی بر نمونه اعمال می گردد. مواد اولیه لاستیک به همراه عامل پخت و مواد افزودنی شروع به پخت کردن می نمایند. همراه با افزایش مدت زمان پخت نمونه تکمیل گردیده و اتصالات شیمایی که توسط عامل پخت که معمولا گوگرد می باشد، تشکیل می شوند و به این ترتیب میزان گشتاور لازم افزایش می یابد و تا جایی ادامه می یابد که نمودار نمونه ثابت شود. این لحظه میزان زمان مناسب برای پخت نمونه در فرایند تولید محصولات لاستیکی برای تولید کننده فراهم می نماید.

 

مطابق با استانداردهای :

ASTM  D5289, ISO 6502, GB –T16584

 

مشخصات فنی:

-کنترل دما بوسیله کامپیوتر و PID.SSR

-گستره دما : دمای اتاق تا 200 درجه سانتی گراد

- دقت دما : Temp.error is:  ± 0.30C  &  min. reading of temp is: 0.1 0 C  

-سرعت افزایش دما : Room temp. ~ 1900 C < 8' 50 "

-زمان برای تغییر دما : 1750 C ~ 1900 C < 4'  &-

-فرکانس نوسان(Oscillation)  :1900C ~ 1750C < 4' 50"100 cpm ( 1.66 Hz ) , driven by servomotor

-گستره تورک: S', 1 ~200 lb-in / S", 0.3 ~ 200 lb-in-

-قابل انتخاب جهت سویچینگ اتوماتیک یا تنظیمات دستی

-واحد تورک : kg – cm, ib – in , N – m, dN – m

-حداقل خواندن تورک و فشار :  0.001 واحد

-دامنه نوسان : ± 0.50 , ± 10 , ± 20, ± 30

-گستره زمان : بدون محدودیت و قابل تغییر در هنگام انجام تست

-توان مصرفی:1Ф , 220 V ± 10 %, 50 / 60 Hz ± 3Hz, 10 A

-فشار هوای مصرفی : 4.6 kg / cm2 ( 0.46 Mpa )

-ملحقات : کالیبراتور تورک ، هیتر پلیت ، رگولاتور تغذیه   

 

رئومتر چیست؟

رئومتر(به انگلیسی: Rheometer) یک ابزار آزمایشگاهی اندازه گیری است که بر خلاف ویسکومترها جهت اندازه گیری برخی پارامترهای افزایش از جمله ویسکوزیته دینامیکی، سرعت برشی و تنش برشی به کار می‌رود. سازوکار عملکرد این وسیله به این صورت است که در آن از طریق بررسی توان مورد نیاز برای چرخش یک همزن در داخل نمونه، پارامترهایی چون ویسکوزیته دینامیک اندازه گیری می‌شود.

وسیله ای برای تعیین ویژگی های کامپاند های لاستیکی و ولکانیزه شده (پخت شده) می باشد. همانطور که می دانید مواد اولیه لاستیک ها به صورت خام دارای خواص پایینی می باشند که امکان استفاده از آن ها را برای صنعت وجود ندارد اما ترکیی آن با مواد افزودنی و پخت آن برای ایجاد مخلوط یکنواخت و با ثبات، کارربردهای بیشماری را برای آن ایجاد می کند.

موضوع با اهمیت زمان مناسب برای پخت این مواد می باشد که با توجه به نوع ماده و افزودنی های موجود در آن متفاوت می کند و با توجه به عدم شکل پذیری مجدد بعد از پخت لاستیک لازم است تا قبل ازتزریق و یا قالب گیری به اطلاعات مناسبی در این خصوص رسید.این زمان اهمیت بسیاری در فرایند شکل گیری لاستیک در قالب و یا در فرایند تزریق آن دارد و چون بعد انجام پخت ماده هیچگونه تغییر شکلی نمی پذیرد، عامل پخت باید در مرحله آخرو بعد از اضافه کردن تمامی افزودنی های مورد نیاز اضافه گردد.

زمان پخت ماده باید در مراحل تولید  به صورت آزمایشگاهی مورد بررسی و تعیین  گردد و در مراحل تولید اصلی استفاده شود. دستگاه مناسب برای تعیین زمان دقیق پخت ماده، رئومتر بوده و به کمک آن زمان مناسب برای پخت ماده را با استفاده از یک نمونه کامپاند آزمایشگاهی به همراه رسم نمودار، تعیین می کنند.

 

 

 

ثبت نظر
کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد